Prachtige omgeving op fietsafstand De Hooglanden is landelijk gelegen Geniet van de rust en de ruimte Kom ook naar De Hooglanden!

Verhuur van chalets in een schitterende, rustige omgeving

Wilt u de rust opzoeken in een prachtige omgeving waar alles om kalmte en de natuur draait? In de goed uitgeruste, stijlvolle verhuurchalets op Chaletpark de Hooglanden bent u alvast omringd door een uniek uitzicht! U huurt zo’n chalet voor exact de periode die u wenst, heerlijk voor als zich graag even wilt onderdompelen in de rust van het vriendelijke Drenthe waar het leven nog een tandje langzamer loopt. Ons chaletpark heeft vanaf 2012 twee soorten chalets te huur, allen ingericht met liefde voor de natuur en gericht op optimaal vakantieplezier voor de gasten. Geniet van uw verblijf in een van de modellen chalets.

Chalet de Boerderij

Van buiten oogt dit chalet als een traditionele boerderij, vanbinnen wachten twee grote tweepersoonsslaapkamers met boxsprings, een ruime keuken plus badkamer en een fantastisch uitzicht op u. Op het zonneterras kunt u nog eens extra diep ademhalen en de weidse omgeving in u opnemen.

Chalet de Luxe 1 

Ook deze chalet combineerd een fris, modern interieur met het genot van een oneindig uitzicht op grazende koeien en frisse bossen. Uitgerust met een tweepersoonsslaapkamer plus twee slaapkamers met stapelbed is dit chalet uitermate geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen, die lekker in de buitenlucht willen spelen. Een ruime keuken en frisse badkamer completeren het geheel. En natuurlijk is gedacht aan een leuk buitenterras. Zie de zon langzaam zakken vanuit uw chalet de luxe!

Boek vandaag nog een chalet bij Chaletpark de Hooglanden. Hebt u nog meer informatie nodig? Bel ons op telefoonnummer 0528-331326 of stuur ons een bericht.

 

Chalet 213 te huur

Chalet De Boerderij

Klik hier voor informatie
Chalet 2

Chalet De Luxe 1

Klik hier voor informatie
 

 

Verhuur van Chalets in een Schitterende, Rustige Omgeving

Chaletpark De Hooglanden - Telefoon 0528 331326 - info@chaletparkdehooglanden.nl


Fam. van Vliet Kanaal Oostzijde 19, 9419 TK Drijber

Joomla Templates