Prachtige omgeving op fietsafstand De Hooglanden is landelijk gelegen Geniet van de rust en de ruimte Kom ook naar De Hooglanden!

Kavel Huren in Drenthe en Genieten van Prachtig Landschap

Wilt u een ruime kavel huren in een indrukwekkend natuurlandschap? In het rustige Drenthe kan dat nog zonder problemen. Bij Chaletpark de Hooglanden hebben we verschillende stukken grond en kavels te huur. Natuurlijk is het mogelijk om uw bestaande chalet te verhuizen naar een van onze kavels. Neem hiervoor gerust contact met ons op middels ons emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of bel ons direct via 0528-331326.

Uw kavel huren, hoe werkt dat?

  • Kies uit kavels van verschillende afmetingen. De grootte varieert van 200 m² tot ruim 600 m².
  • U kunt uw gekozen kavel inrichten en bebouwing aanleggen in overleg met ons.
  • Wij vragen u om rekening te houden met de bepalingen in het reglement.
  • U dient uw kavel met enige regelmaat te onderhouden, zodat het landschap fraai tot zijn recht blijft komen.

Huur uw Grond of Kavel vandaag nog!

Maak vandaag nog een start met het huren van uw kavel in het groene Drenthe met zijn prachtige natuurlandschappen. Drenthe heeft behalve natuurschoon en die beroemde rust nog veel meer te bieden. U zult zich niet vervelen in deze bijzondere streek! Wij informeren u graag over de mogelijkheden en tarieven van een huurkavel.

Neemt u contact met ons op om uw wensen door te spreken? Bel of mail ons op telefoonnummer 0528-331326 of middels ons emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Wij bieden u een warm welkom in de prachtige groene omgeving!

 pgrond

Chaletpark De Hooglanden - Telefoon 0528 331326 - info@chaletparkdehooglanden.nl


Fam. van Vliet Kanaal Oostzijde 19, 9419 TK Drijber

Joomla Templates